Dames 4 heeft het seizoen afgesloten als 2e! hoera!

Van 1-31 mei 2024 doet Wijnegem mee aan de 10.000 stappenclash. Een clash tussen 173 Vlaamse steden en gemeenten. Het doel is om zoveel mogelijk stappen te zetten met onze gemeente gedurende 1 maand. Dus mobiliseer je ploeg, buren, familie, en vrienden en stap Wijnegem mee naar de overwinning! Iedereen kan meedoen. Ook andere beweegvormen tellen door het aantal minuten in te vullen: 10 min = 1500 stappen. Dus geen excuses om niet mee te doen...

Wijnegem for the win!

Onze JU13 zijn sinds vorig weekend mathematisch zeker van de titel en we willen dit graag in de kijker zetten met een VIP wedstrijd. Concreet: kom nu zaterdag 23/03 om 14.00u naar het sporcentrum voor hun match tegen Berlaar. Hun ouders komen in aangepast outfit om te supporteren, jullie toch ook?! :-)

Tijdens de 2e week van de paasvakantie organiseert K. Volleybalclub Geel Zwart vzw opnieuw een volleybalstage. We beschikken hiervoor over o.a. gediplomeerde VTS trainers en gasttrainers die de kwaliteitstrainingen zullen verzorgen.

Van dinsdag 09/04/2024 tot en met vrijdag 12/04/2024 vindt de volleybalstage plaats in de sporthal van het Annuntia Instituut te Wijnegem, ingang Kerkhofstraat. De stage is gericht naar jongens en meisjes geboren van 2016 tot 2009. Leden maar ook niet-leden zijn welkom. Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze sport.

Opgelet: Naargelang de leeftijd trainen de kinderen op een ander moment. Zo traint de jongste groep van 09:00 tot 11:00. De 2de groep start van 11:00 tot 16:00. Hierin zit een middagpauze van 1 uur.

Inschrijven en meer info vind je hier

Samen met alle sportminnende Vlamingen kijken we reikhalzend uit naar de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs.  De Vlaamse topsporters worden in 2024 onze vips, onze #VlamingeninParijs, en het is onder die #VIP2024-vlag dat Sport Vlaanderen alle jongeren tussen 8 en 14 jaar uitdaagt voor een Jeugdolympiade.

De kinderen leggen per sport 5 testen af. Elke deelnemer krijgt per sport een scorekaart waarop de testbegeleider de sticker plakt van de sport (olympisch diploma), de behaalde punten schrijft en afhankelijk van het behaalde niveau bijkomend nog een medaillesticker plakt.

Meer info en inschrijven kan via Sportdienst Wijnegem

Op 23 maart staan de volleybaltesten op het programma, maar kijk zeker ook eens naar het gewichtheffen, turnen, atletiek, judo of basket!

Op vrijdag 10 mei 2024 trekken we naar De Hoge Rielen voor ons jaarlijks volleybalweekend. We verwelkomen jullie graag aan het paviljoen omstreeks 19:00 met een gevulde maag. Meer info vind je in deze brief. Meer praktische info alsook indeling van de sporttakken worden 2 weken voor het weekend gecommuniceerd via Twizzit en e-mail. 

Door de werken aan de nieuwe brug zijn er heel wat wegenwerken in Wijnegem. De laaste info is dat de verbinding van de Lindenlei met de Turnhoutsebaan tot 4 maart zal openblijven. Op het moment dat dit kruispunt wordt afgesloten zal de Wommelgemsteenweg opnieuw opengaan. Uiteraard is deze planning opnieuw weersafhankelijk. Mochten er wijzigingen zijn, zullen wij deze hier communiceren.

Hopelijk heeft iedereen genoten van de feestdagen en zijn jullie klaar voor de 2e helft van het sportieve seizoen. Namens de club wensen we jullie allemaal een gezond en sportief 2024.

Van 13 november tot en met 15 december 2023 gaan er werken uitgevoerd worden in de straten rond het Sportcentrum (Lindenlei en Stokerijstraat). In de 1e fase van 13 tot en met 20 november 2023 is het sportcentrum niet bereikbaar met de auto vanuit het centrum.  Het is enkel bereikbaar met de auto via rotonde Oelegemsteenweg met Eenhoornstraat vanuit Wommelgem. Voor fietsers en voetgangers blijven de betrokken straten bereikbaar, zij hoeven dus geen omleiding te volgen. Meer info is te vinden op https://www.wijnegem.be/nutswerken-lindenlei-stokerijstraat 

Sporthal

Sportcentrum Wijnegem
Kasteellei 67
2110 Wijnegem
03/288.21.00

Aanmelden? Ongeval? Vragen?

Laat het ons weten via dit contactformulier

Sponsors
Kalender

© website powered by Twizzit.com