Lid worden

Lid worden

Wens je lid te worden?

Je kan altijd meer info krijgen via onze jeugdverantwoordelijke (jeugd@geel-zwart.be) en onze secretaris (secretaris@geel-zwart.be)
Scholieren (U17), Cadetten (U15) & Miniemen (U13):
Je wordt uitgenodigd voor een drietal testtrainingen. Daarna word je ingedeeld bij een ploeg en bezorg je de info-fiche van je trainer ingevuld terug. Deze zal je een aansluitingsdocument geven dat je laat ondertekenen door je ouders, de dokter en teken ook zelf. Na het betalen van je lidgeld spreek je af met je trainer voor uitrusting, trainingen en van wanneer je deelneemt aan wedstrijden.
Pre-miniemen (U11) / Beginners (U9):
Je wordt uitgenodigd op de trainingen vanaf september. Nadat je een drietal keren geprobeerd hebt krijg je een info-fiche dat je ingevuld terugbezorgt aan je trainer. Deze zal je een aansluitingsdocument geven dat je laat ondertekenen door je ouders, de dokter en teken ook zelf. Na het betalen van je lidgeld spreek je af met je trainer voor uitrusting, trainingen en van deelname aan mini-tornooien.

 

Volwassenen:
Je bent welkom om 3x te proberen. Dan neem je contact op met je trainer of de secretaris (secretaris@geel-zwart.be) voor een info-fiche die je moet invullen en terugbezorgen samen met een digitale foto.
VVB: Je ontvangt een aansluitingsdocument van het verbond dat je moet zelf moet tekenen en laten tekenen door een dokter (enkel nieuwe aansluitingen).
SPORTA & RECREA: Geen verdere stappen nodig.
Na het betalen van je lidgeld kan je verder deelnemen aan trainingen en na 3 weken aan wedstrijden in je ploeg (indien van toepassing).